- အလေးချိန် - ၄၀၀ ဂရမ် (၁ခု)
- အရေအတွက် - ၅ခု
- ထုတ်လုပ်သည့်နိုင်ငံ - မြန်မာ
- ထားသိုပုံအညွှန်း - အေးမြခြောက်သွေ့ပြီးနေရောင်တိုက်ရိုက်မကျရောက်သောနေရာတွင် သိမ်းဆည်းပါ။
- ချက်ပြုတ်ပုံအညွှန်း - ကြာဇံကို မချက်ပြုတ်မီ ၅-၇မိနစ်ခန့် ရေထဲတွင်စိမ်ပါ။ ပြီးနောက်အရည်ထဲတွင် ၁မိနစ်ခန့် ပြုတ်ပါ။ အကြော်အတွက် ၁မိနစ်ခန့် မွှေကြော်ပါ။ အသုတ်အတွက် အသုံးမပြုမီ ရေထဲတွင် ၁၀မိနစ်ခန့် စိမ်ပြီး ရေစစ်ထားပါ။ ထို့နောက်ရေဆူဆူတွင် ၁-၂မိနစ်ခန့် နှပ်ထားပါ။ ရေအေးဖြင့်လောင်းချကာ အအေးခံ၍ အသုံးပြုနိုင်ပါသည်။
- အကြံပြုချက် - ပိုမိုအရသာရှိပြီး အာဟာရဖြစ်စေရန်အတွက် ဥ၊ အသားနှင့် အသီးအရွက်များကိုလည်းသင့်အကြိုက် ထည့်၍စားသုံးနိုင်ပါသည်။
- ဓာတ်မတည့်မှုလမ်းညွှန် - ပါဝင်ပစ္စည်းများနှင့် ဓာတ်မတည့်သူများ စားသုံးရန်မသင့်တော်ပါ။
- အသိပေးချက် - သက်တမ်းလွန်ခြင်း အထုပ်ပေါက်ပြဲခြင်းတို့ဖြစ်နေပါက မစားသုံးသင့်ပါ။