text.skipToContent text.skipToNavigation
Jjang Hot & Sour Dry Noodle 5PCS x 70G
Jjang Hot & Sour Dry Noodle 5PCS x 70G ID: cmhl_1000000322508_2
Sold by CMHL
  • Jjang Hot & Sour Dry Noodle 5PCS x 70G
  • Jjang Hot & Sour Dry Noodle 5PCS x 70G
5,000 Ks

1
မြို့နယ် ဖြည့်သွင်းပါ
ဖြည့်သွင်းရန်

  • အလေးချိန် - ၇၀ ဂရမ်
  • ပါဝင်သည့်အထုပ်ရေ - ၅ ထုပ် 
  • ထုတ်လုပ်သည့်နိုင်ငံ - ကိုရီးယား
  • ထားသိုပုံအညွှန်း - အေး၍ခြောက်သွေ့သော နေရာတွင်ထားပါ။
  • ချက်ပြုတ်ပုံအညွှန်း - ရေ၃၈၀ မီလီလီတာခန့် ဆူအောင်တည်ပါ။ ခေါက်ဆွဲနှင့် ဟင်းသီးဟင်းရွက်ခြောက်များကို နှစ်မိနစ် (သို့) သုံးမိနစ်ခန့် ချက်ပြုတ်ပါ။ ရေများစစ်ထုတ်၍ ဟင်းခတ်မှုန့်နှင့် ဆီမွှေးထုပ်ဖောက်ထည့်ပြီး သမအောင်မွှေပါ။ အသားနှင့် ဟင်းသီးဟင်းရွက်များ ထပ်မံဖြည့်တင်း သုံးဆောင်နိုင်ပါသည်။
  • ပါဝင်သောပစ္စည်းများ - ခေါက်ဆွဲ - ဂျုံမှုန့် (Gluten ပါ၀င်သည်)။ ဆီ (Antioxidant ) ၊ Stabilizers E452 ၊ E501 ၊ E 412 ၊ အနံ့အရသာ ပစ္စည်းများ ( ပဲပိစပ် ) ၊ အရသာ ၊ ဟင်းခတ်အမွှေးအကြိုင်များ ပါဝင်သည်။ ဟင်းခတ်မှုန့် - ဆား၊ သကြား၊ အရသာမြှင့်တင်ခြင်း (E 621၊ E627၊E6)၊ Malic Acid (E296)၊ Disodium Succinate (E 364ii)။ ဟင်းခတ်အမွှေးအကြိုင်များ၊ တာပီယိုကာ၊ ကြက်သားအတုမှုန့်၊ Anticaking Agent (ဆီလီကွန်ဒိုင်အောက်ဆိုဒ်)။ ဟင်းခတ်ဆီ - စားအုန်းဆီ ၊ ကြက်သွန်နီ ၊ ကြက်သွန်ဖြူ ၊ ဂျင်း ၊ စပါးလင် ၊ သံပုရာသီး ၊ ပုဇွန်အတုအရသာ ၊ ငရုတ်သီးမှုန့် ။ Oleoresin Paprika (E160)။ ဟင်းခတ်အမွှေးအကြိုင်များ- ရေဓာတ်ခန်းခြောက်သော ဂေါ်ဖီထုပ်၊ ငရုတ်သီးစိမ်း။
  • အာဟာရဆိုင်ရာအချက်များ - အရွယ်အစား ၇၀ ဂရမ် တွင် စွမ်းအင် ၃၂၆ကီလိုကယ်လိုရီ၊ ပရိုတင်း ၆.၀ဂရမ်၊ အဆီ ၁၅.၂ဂရမ်၊ ကစီဓာတ် ၄၀.၅ဂရမ်။
  • ဓာတ်မတည့်မှုလမ်းညွှန် - ဂျုံ၏ ကစီဓာတ်နှင့် ပဲပိစပ်ပါဝင်ပါသည်။