- အလေးချိန် - ၅၅ ဂရမ်
- အရေအတွက် - ၅ထုပ်
- ထုတ်လုပ်သည့်နိုင်ငံ - မြန်မာ
- ထားသိုပုံအညွှန်း - အေးမြခြောက်သွေ့ပြီးနေရောင်တိုက်ရိုက်မကျရောက်သောနေရာတွင် သိမ်းဆည်းပါ။
- ပါဝင်သောပစ္စည်းများ - ဂျုံမှုန့် ၇၀%၊ ဆီ ၂၀%၊ ဆား ၁.၂၃% (အိုင်အိုဒင်းဓာတ်၊ သံဓာတ်နှင့် ဗီတာမင်အေဓာတ်များပါဝင်ပါသည်)။
- ချက်ပြုတ်ပုံအညွှန်း - ရေကိုဆူအောင်တည်ပြီး ခေါက်ဆွဲခြောက်ကိုအထဲသို့ ၃မိနစ်ခန့်ထည့်ပြုတ်ပါ။ ပြုတ်ပြီးနောက်ခေါက်ဆွဲကိုရေစစ်ထုတ်ပြီး ပန်းကန်ပေါ်သို့ အရသာမှုန့်နှင့်အနှစ်တို့ဖြင့်သမအောင်မွှေပြီးပါက အရသာရှိစွာသုံးဆောင်နိုင်ပါသည်။
- အကြံပြုချက် - ပိုမိုအရသာရှိပြီး အာဟာရဖြစ်စေရန်အတွက် ဥ၊ အသားနှင့် အသီးအရွက်များကိုလည်းသင့်အကြိုက် ထည့်၍စားသုံးနိုင်ပါသည်။
- ဓာတ်မတည့်မှုလမ်းညွှန် - ပါဝင်ပစ္စည်းများနှင့် ဓာတ်မတည့်ပါက စားသုံးရန်မသင့်တော်ပါ။
- အသိပေးချက် - သက်တမ်းလွန်ခြင်း အထုပ်ပေါက်ပြဲခြင်းတို့ဖြစ်နေပါက မစားသုံးသင့်ပါ။