- အလေးချိန် - ၅၅ဂရမ်
- ထုတ်လုပ်သည့်နိုင်ငံ - မြန်မာ
- စားသောက်ကုန်အမျိုးအစား - ဟလာလ်
- ထားသိုပုံအညွှန်း - အေးမြခြောက်သွေ့ပြီးနေရောင်တိုက်ရိုက်မကျရောက်သောနေရာတွင်သိမ်းဆည်းပါ။
- ပါ၀င်သောပစ္စည်းများ - ဂျုံမှုန့်၊ ဟင်းသီးဟင်းရွက်ဆီ၊ ဆီမွှေး၊ အနံ့အရသာ။
- ချက်ပြုတ်ပုံအညွှန်း - ရေကိုဆူအောင်တည်ပြီး ခေါက်ဆွဲခြောက်ကိုအထဲသို့ ၃မိနစ်ခန့်ထည့်ပြုတ်ပါ။ ပြုတ်ပြီးနောက်ခေါက်ဆွဲကိုရေစစ်ထုတ်ပြီး ပန်းကန်ပေါ်သို့ အရသာမှုန့်နှင့်အနှစ်တို့ဖြင့်သမအောင်မွှေပြီးပါက အရသာရှိစွာသုံးဆောင်နိုင်ပါသည်။
- အကြံပြုချက် - ပိုမိုအရသာရှိပြီး အာဟာရဖြစ်စေရန်အတွက် ဥ၊ အသားနှင့် အသီးအရွက်များကိုလည်းသင့်အကြိုက် ထည့်၍စားသုံးနိုင်ပါသည်။
- ဓာတ်မတည့်မှုလမ်းညွှန် - ကစီဓာတ်နှင့် ပဲပိစပ်ပါဝင်ပါသည်။