- အလေးချိန် - ၅၅ ဂရမ်
- အရေအတွက် - ၅ ထုပ်
- ထုတ်လုပ်သည့်နိုင်ငံ - မြန်မာ
- ထားသိုပုံအညွှန်း - အေးမြခြောက်သွေ့ပြီးနေရောင်တိုက်ရိုက်မကျရောက်သောနေရာတွင်ထားပါ။
- အာဟာရဆိုင်ရာအချက်များ - အထုပ် ၅ ထုပ်၊ အရွယ်အစား ၅၅ ဂရမ်၊ စွမ်းအင် ၂၅ ကီလိုကယ်လိုရီ၊ ပရိုတင်း ၄.၀ ဂရမ်၊ အဆီ ၁၁.၉ ဂရမ်၊ ကစီဓာတ် ၃၃.၂ ဂရမ်။
- ပါဝင်သောပစ္စည်းများ - ခေါက်ဆွဲ: ဂျုံ၊ ဟင်းသီးဟင်းရွက်ဆီ၊ ဆား၊ စတေဘယ်လိုက်ဇာ၊ အနံအရသာများအရသာမှုန့်၊ ဟင်းခတ်အမွှေးကြိုင်။ ဟင်းတ်မှုန် - ဆား၊ သကြား၊ အရသာမှုန့်၊ သံပုရာနံ့၊ အချဉ်မှုန့်၊ ငရုတ်သီးမှုန့်၊ ဟင်းခတ်အမွှေးကြိုင်။ ဆီမွှေး - ဟင်းသီးဟင်းရွက်ဆီ၊ ကြက်သွန်နီ၊ ကြက်သွန်ဖြူ၊ ဂျင်း၊ စပါးလင်၊ သံပုရာသီး၊ရှောက်ရွက်၊ပုဇွန်အရသာ၊ငရုတ်သီးမှုန့်၊ငရုတ်သီးအရောင်တင်ဆီ။
- ချက်ပြုတ်ပုံအညွှန်း - ရေကိုဆူအောင်တည်ပြီး ခေါက်ဆွဲခြောက်ကိုအထဲသို့ ၃မိနစ်ခန့်ထည့်ပြုတ်ပါ။ ပြုတ်ပြီးနောက်ခေါက်ဆွဲကိုရေစစ်ထုတ်ပြီး ပန်းကန်ပေါ်သို့ အရသာမှုန့်နှင့်အနှစ်တို့ဖြင့်သမအောင်မွှေပြီးပါက အရသာရှိစွာသုံးဆောင်နိုင်ပါသည်။
- အကြံပြုချက် - ပိုမိုအရသာရှိပြီး အာဟာရဖြစ်စေရန်အတွက် ဥ၊ အသားနှင့် အသီးအရွက်များကိုလည်းသင့်အကြိုက် ထည့်၍စားသုံးနိုင်ပါသည်။
- ဓာတ်မတည့်မှုလမ်းညွှန် - ဂျုံ၏ ကစီဓာတ်နှင့် ပဲပိစပ်ပါဝင်ပါသည်။
- အသိပေးချက် - ပစ္စည်းသည် သက်တမ်းလွန်ခြင်း ပေါက်ပြဲခြင်းတို့ဖြစ်နေပါက စားသုံးရန်မသင့်တော်ပါ။ အထုပ်ပေါ်မှ အညွှန်းကိုဖတ်ရှုပြီးမှသာ သုံးဆောင်ပါ။