text.skipToContent text.skipToNavigation
Nong Shim Angry Chapaguri Noodle 140G
Nong Shim Angry Chapaguri Noodle 140G ID: cmhl_1000000341697_1
Sold by CMHL
  • Nong Shim Angry Chapaguri Noodle 140G
8,100 Ks

1
မြို့နယ် ဖြည့်သွင်းပါ
ဖြည့်သွင်းရန်

  • အလေးချိန် - ၁၄၀ဂရမ်
  • ထုတ်လုပ်သည့်နိုင်ငံ - ကိုရီးယား
  • ထားသိုပုံအညွှန်း - အေးပြီး ခြောက်သွေ့သောနေရာတွင် ထားပါ။
  • ပါဝင်ပစ္စည်းများ - ခေါက်ဆွဲ : သန့်စင်ထားသော ဂျုံမှုန့်၊ အာလူးဆီ၊ အုန်းဆီ၊ ဆား၊ အမွှေးအကြိုင် (INS420(i))၊ သတ္တုဆား (INS501(i)၊ INS339(ii)၊ INS500(i))၊ Emulsifier (INS322)၊ Green Tea Extract။ Soup Base : ဟင်းခတ်အနှစ် (ပဲပိစပ်၊ ဂျုံ၊ Maltodextrin၊ Hydrolysed Vegetable Protein (ပဲပိစပ်၊ ပြောင်း၊ ဂျုံ)၊ ဆား၊ ကင်းမွန်၊ ကစီဓာတ် (Tapioca၊ ပြောင်း)၊ ပြောင်းမှုန့်၊ ကြက်သွန်နီ၊ Mussel၊ စားအုန်းဆီ၊ ပဲငံပြာရည် (ပဲပိစပ်၊ ဂျုံ) ၊ Thickener (INS414, INS420), Clam, Anchovy, Tuna, Soybean Oil, Emulsifier (INS322), Sugar, Spices (Red Pepper, Glucose, Chili Extract, Black Peppr), Color (INC150c), Salt, Flavor Enhancer (INS621၊ INS627၊ INS631)။ ဟင်းခတ်ဆီ : ဖွဲနုဆီ၊ ကြက်သွန်စိမ်း၊ နှမ်းဆီ၊ ငရုတ်သီးအနှစ်။ အရွက်များ : အစိမ်းလိုက် ဟင်းသီးဟင်းရွက် ပရိုတင်း 32.26% (ပဲပိစပ်၊ ဂျုံဂလူတင်၊ ပဲငံပြာရည် (ပဲပိစပ်၊ ဂျုံ)၊ တဆေးထုတ်နှုတ်မှု၊ အရသာကို မြှင့်တင်ပေးသော (INS631၊ INS627)၊ ငါးကိတ်ခြောက် 25.81% (Bream, Pollact, Starches (ပြောင်းဖူး၊ အာလူး)၊ သကြား၊ ဆား၊ Maltodextrin၊ သတ္တုဆား (INS339)၊ Kelp အခြောက် (၁၆.၁၃%)၊ မုန်လာဥခြောက် (၁၂.၉၀%)၊ ပင်လယ်ရေမှော်ခြောက် (၁၂.၉၀%)။
  • ချက်ပြုတ်ပုံအညွှန်း - ရေ ၃၅၀မီလီလီတာ ကို ပြုတ်ပါ။ ခေါက်ဆွဲ၊ အမှုန့်များနှင့် ဟင်းခတ်ဆီထည့်ပါ။ ချက်ပြုတ်နေစဉ် ၅ မိနစ်ခန့် အဆက်မပြတ်မွှေပေးပါ။ မီးဖိုပေါ်မှချပြီး စားသုံးနိုင်ပါသည်။
  • ဓာတ်မတည့်မှုလမ်းညွှန် - ဂျုံ၊ ပဲပိစပ်၊ နှမ်း၊ ငါး၊ crustacean နှင့် ခရုခွံများပါရှိသည်။ မိုက်ခ်၊ မြေပဲနှင့် သစ်ပင်အစေ့အဆန်များပါရှိသော ထုတ်ကုန်များကိုလည်း စီမံဆောင်ရွက်ပေးသည့် စက်ရုံတစ်ခုတွင် ထုတ်လုပ်သည်။