- အလေးချိန် - ၇၀ဂရမ်
- ထုတ်လုပ်သည့်နိုင်ငံ - မြန်မာ
- ထားသိုပုံအညွှန်း - နေရောင်ခြည်တိုက်ရိုက်ထိတွေ့သော နေရာများကိုရှောင်၍ အေးပြီးခြောက်သွေ့သောနေရာတွင် ထားပါ။
- ချက်ပြုတ်ပုံအညွှန်း - အဖုံးကို တစ်ဝက်ထိဖွင့်ပြီး အရသာမှုန့်ထုပ်နှင့် ဆီထုပ်များဖယ်ထားပါ။ ခွက်ထဲရှိ လိုင်းနားရောက်သည်ထိ ရေနွေးကိုလောင်းထည့်ပြီး လေးမိနစ်ခန့်ထားပါ။ အဖုံးကို ခရင်းဖြင့်ဖောက်ပြီး ရေများစစ်ချပါ။ အထုပ်ငယ်လေးများထဲမှ ပါဝင်ပစ္စည်းများထည့်ပြီး မွှေပေးပါ။ အသင့်စားသုံးနိုင်ပါသည်။
- ပါဝင်ပစ္စည်းများ - ခေါက်ဆွဲ: ဂျုံ၊ ဟင်းသီးဟင်းရွက်ဆီ၊ ဆား၊ စတေဘယ်လိုက်ဇာ၊ အနံ့အရသာများ၊ အရသာမှုန့်၊ ဟင်းခတ်အမွှေးအကြိုင်။ ဟင်းခတ်မှုန့်: ဆား၊ သကြား၊ အရသာမှုန့်၊ ကြက်သွန်ဖြူမှုန့်၊ ပဲငံပြာရည်မှုန့်၊ ကြက်သားမှုန့်၊ ငရုတ်သီးမှုန့်၊ ငရုတ်ကောင်း၊ ကြက်သွန်မြိတ်ခြောက်။ ဆီမွှေး: ဟင်းသီးဟင်းရွက်ဆီ၊ ကြက်သွန်နီ၊ ကြက်သွန်ဖြူ။
- ဓာတ်မတည့်မှုလမ်းညွှန် - ဂျုံ၏ ကစီဓာတ်နှင့် ပဲပိစပ်ပါဝင်ပါသည်။