- အလေးချိန် - ၄၀၀ဂရမ်
- ချက်ပြုတ်ပုံအညွှန်း - ဆန်ခေါက်ဆွဲကို ရေအေးထဲသို့ တစ်နာရီခန့် စိမ်ပါ။ ထို့နောက် ပွက်ပွက်ဆူနေသောရေနွေးနှင့် (၂)မိနစ်၊ (၃)မိနစ်ခန့် မွှေပြီးနောက် ပေါက်ပွဲကို ဆယ်ယူပြီး ကိုယ်စိတ်ကြိုက်သော အရသာမျိုးစုံနှင့် စပ်၍ သုံးဆောင်နိုင်ပါသည်။
- ထားသိုပုံအညွှန်း - နေရောင်ခြည် တိုက်ရိုက်မထိတွေ့ဘဲ အေး၍ ခြောက်သွေ့သောနေရာတွင် ထားပါ။
- ထုတ်လုပ်သည့်နိုင်ငံ - မြန်မာ