- အလေးချိန် - ၅၀၀ ဂရမ်
- ထုတ်လုပ်သည့်နိုင်ငံ - အီတလီ
- ထားသိုပုံအညွှန်း - အေးမြခြောက်သွေ့ပြီးနေရောင်တိုက်ရိုက်မကျရောက်သောနေရာတွင်ထားပါ။
- ချက်ပြုတ်ပုံအညွှန်း - အိုးအကြီးထဲတွင် ရေကိုဆူအောင်တည်ထားပြီးမှ လက်ဖက်ရည်ဇွန်း ၁ - ၂ ခုစာ ဆားနှင့် Pasta ကိုထည့်ကာ ၁၀ - ၁၂ မိနစ်လောက် မွှေပြီးချက်ပြုတ်ပေးပါ။ Pasta က အသားပျော့လာပြီဆိုလျှင် အိုးအထဲမှ ရေစစ်ယူပြီး သင်ကြိုက်နှစ်သက်ရာ Pasta sauce နဲ့တွဲကာစားသုံးနိုင်ပါသည်။
- ဓာတ်မတည့်မှုလမ်းညွှန် - ပါဝင်ပစ္စည်းများနှင့်ဓာတ်မတည့်သူများ စားသုံးရန်မသင့်တော်ပါ။
- အသိပေးချက် - သက်တမ်းလွန်ခြင်း အထုပ်ပေါက်ပြဲခြင်းတို့ဖြစ်နေပါက မစားသုံးသင့်ပါ။