text.skipToContent text.skipToNavigation
San Remo Instant Lasagna No.103 250G
San Remo Instant Lasagna No.103 250G ID: cmhl_1000000008554_1
Sold by CMHL
  • San Remo Instant Lasagna No.103 250G
  • San Remo Instant Lasagna No.103 250G
7,950 Ks

1
မြို့နယ် ဖြည့်သွင်းပါ
ဖြည့်သွင်းရန်

  • အလေးချိန် - ၂၅၀ဂရမ်
  • ပါဝင်သောပစ္စည်းများ - Durum Wheat Semolina
  • ချက်ပြုတ်ပုံအညွှန်း - 
  • လိုအပ်မည့်အရာများ - ၂၅၀ဂရမ် San Remo Instant Lasagna Sheets၊ ဆီ 2 ဇွန်း၊ ကြက်သွန်နီ ၁ လုံး၊ ပါးပါးလှီးထားသော မုန်လာဥနီ ၁ လုံး၊ ပါးပါးလှီးထားသော ကြက်သွန်ဖြူ ၁ လုံး၊ ထောင်းထားသော ထောပတ် ၁ ဇွန်း၊ ဂျုံမှုန့် ၁ ဇွန်း၊ နို့ ၂ ခွက်၊ နုပ်နုပ်စဉ်းထားသော အမဲသား ၅၀၀ဂရမ်၊ ခရမ်းချဉ်သီးငါးပိ၊ ၄၀၀ဂရမ် လှီးဖြတ်ထားသော ခရမ်းချဉ်သီး စည်သွတ်ဘူး ၂ ဘူး၊ ကြက်သားပြုတ်ရည်ခွက် ၂ ခွက်၊ ဆား နှင့် ငရုတ်ကောင်းမှုန့် အနည်းငယ် ၊ ၁၂၅ဂရမ် mozzarella သို့မဟုတ် cheddar cheese ၆၀ဂရမ် parmesan cheese ခြစ်ပြီး၊
  • အသားဆော့စ် - ဒယ်အိုးထဲတွင် ဆီကိုအပူပေးပါ။ ကြက်သွန်နီ၊ မုန်လာဥနီနှင့် ကြက်သွန်ဖြူတို့ကို ထည့်ကာ နူးသွားသည်အထိ ချက်ပါ။ နုပ်နုပ်စဉ်းထားသောအမဲသားကို ထည့်ကာ ညိုလာသည်အထိ ချက်ပါ။ ခရမ်းချဉ်သီးငါးပိ၊ စည်သွတ်ခရမ်းချဉ်သီးနှင့် ကြက်သားကို ရောမွှေပါ။ ဆား၊ ငရုတ်ကောင်းနှင့် nutmeg တို့ဖြင့် ရောနယ်ပါ။ အဖုံးအုပ်ပြီး မိနစ် 20 ခန့် ညင်သာစွာ ချက်ပါ။
  • ချိစ်ဆော့စ် - ဒယ်အိုးတစ်လုံးထဲတွင် ထောပတ်ကို အရည်ဖျော်ပြီး ဂျုံမှုန့်ဖြင့် ရောမွှေကာ အပူရှိန်နည်းနည်းဖြင့် ၂ မိနစ်ခန့်ပြုတ်ပါ။ မီးဖိုမှဖယ်ပါ။ နို့ထည့်၍မွှေပါ။ မီးဖိုပေါ်ပြန်တင်ပြီး အရည်ပျစ်ပြီး ချောမွေ့သည်အထိ မွှေပေးပါ။ ဆား၊ ငရုတ်ကောင်းတို့ဖြင့် ရောနယ်ပြီး mozzarella သို့မဟုတ် cheddar cheese ထည့်ကာ ချိစ်အရည်ပျော်သည်အထိ အပူရှိန်နည်းနည်းဖြင့် မွှေပါ။
  • ပြင်ဆင်ခြင်း - မီးဖိုကို ၁၈၀°C ဖြင့် ကြိုတင်အပူပေးပါ။ အသားဆော့စ် ခွက်တစ်ဝက်ခန့်ကို ဆီပါးပါးသုတ်ထားသော မုန့်ဖုတ်ပန်းကန်ထဲသို့ လောင်းထည့်ပါ။ ချိစ်ဆော့စ်အလွှာ လာဆာနာ၊ အသားနှင့် ချိစ်ဆော့စ်များကို (၄ လွှာ)။ ခြစ်ထားသော Parmesan ဒိန်ခဲဖြင့် ဖြူးကာ 35-40 မိနစ်ခန့် မီးဖိုတွင် ဖုတ်ပါ သို့မဟုတ် ကျက်သည်အထိချက်ပါ။ (ခက်ရင်းခွဖြင့် ခြစ်၍ ကျက်မကျက် စမ်းပါ)။ မစားမီ ၅ မိနစ်ခန့် အအေးခံထားပါ။
  • သုံးဆောင်ခြင်း - အကြံပြုချက် - ပြီးပြည့်စုံသော Lasagna အတွက်၊ Lasagna Sheets များကို ဆော့စ်ဖြင့် စမ်းထားပါ။ - ခေါက်ဆွဲများကို စိုစွတ်နေစေရန် အရေးကြီးပါသည်။
  • ထားသိုပုံအညွှန်း - အေး၍ ခြောက်သွေ့သောနေရာတွင် သိမ်းဆည်းပါ။
  • ဓာတ်မတည့်မှုလမ်းညွှန် - ကြက်ဥနှင့် ပဲပိစပ်တို့ ပါဝင်နိုင်သည်။
  • ထုတ်လုပ်သည့်နိုင်ငံ - သြစတြေးလျ