text.skipToContent text.skipToNavigation
Lar Show Shan Shan Malar Hot Pot Paste 160G
Lar Show Shan Shan Malar Hot Pot Paste 160G ID: cmhl_1000000294899_1
Sold by CMHL
  • Lar Show Shan Shan Malar Hot Pot Paste 160G
  • Lar Show Shan Shan Malar Hot Pot Paste 160G
4,100 Ks

1
မြို့နယ် ဖြည့်သွင်းပါ
ဖြည့်သွင်းရန်

  • ရှမ်းမာလာဟော့ပေါ့အနှစ်
  • ၃-၅ ယောက်အထိစားနိုင်သည်။
  • သက်သက်လွတ်သမားများ၊ ဟင်းချိုမှုန့်၊ ကြက်သားမှုန့် မစားသူများအတွက်လည်း အဆင်ပြေပါသည်။
  • လူမျိုးဘာသာမရွေးစားသုံးနိုင်သည်။
  • အလေးချိန် - ၁၆၀ ဂရမ်
  • ပါဝင်သောပစ္စည်းများ - ပဲပိစပ်ဆီ၊ ဆား၊ သကြား၊ ကြက်သားမှုန့်၊ ဟင်းချိုမှုန့်၊ ကြက်သွန်ဖြူ၊ ကြက်သွန်နီ၊ ဂျင်း၊ ငရုတ်သီး၊ ပဲငပိ၊ ဗိုလ်စားပဲ၊ ဂျုံမှုန့်၊ ငရုတ်ချဉ်၊ ရှောက်ကော၊ ပါကော၊ ဟွားကျောက်။
  • ချက်ပြုတ်ပုံအညွှန်း - သက်သက်လွတ်သမားများနှင့် ဟင်းချိုမှုန့်မစားသူများ ကြက်သားမှုန့်/ ဟင်းချိုမှုန့်တို့ကို ဖယ်ရှား၍စားသုံးနိုင်သည်။ တော့ပေါ့ ပြုလုပ်နည်း - မိမိကြိုက်နှစ်သက်သော ဟင်းသီးဟင်းရွက်၊ အသား၊ ပင်လယ်စာများကို ရေဆေးသန့်စင်ပြီးပြင်ဆင်ထားပါ။ - ရေကိုရေသန့်ဘူး (၁)လီတာခန့်ထည့်ပါ(သို့)(ကြက်သားဟင်းချို(သို့)(ကြက်သားဟင်းချို/ ဝက်ရိုးဟင်းချိုထည့်လျှင်အရသာပိုမိုကောင်းမွန်ပါသည်။) - ရေပွက်ပွက်ဆူလျှင် အနှစ်ထုပ်နှင့်အမှုန့်ထုပ်တို့ကို ဖောက်ထည့်၍အိုးထဲထည့်ပြီး သမအောင်ရောမွှေလိုက်ပါ။ (နို့စိမ်းကိုကြိုက်နှစ်သက်လျှင် အနည်းငယ်ထည့်၍လည်း စားသုံးနိုင်ပါသည်။) - အိုးထဲသို့ ပြင်ဆင်ထားသော ဟင်းသီးဟင်းရွက်၊ အသား၊ ပင်လယ်စာများကို ကျက်အောင်ချက်ပြီးလျှင် အရသာရှိသော မာလာဟော့ပေါ့ကို တားသုံးနိုင်ပါပြီ။ မာလာငါး ပြုလုပ်နည်း - အိုးထဲတွင်ဆီကိုထမင်းစားဇွန်း(၂)ဇွန်းထည့်ပါ။ ဆီအိုးဆူလျှင် ကြက်သွန်ဖြူ၊ ကြက်သွန်နီ၊ ဂျင်းများကိုထည့်ပြီးကြော်ပါ။ ပြီးလျှင်ခရမ်းချဉ်သီးကိုထည့်ပါ အဆာပလာကျက်လျှင် ဟော့ပေါ့အနှစ်ထုပ်နှင့်အမှုန့်ထုပ်တို့ကို ဖောက်ထည့်၍အိုးထဲထည့်ပြီး သမအောင်ရောပြီးလျှင် (၁)လီတာခန့် ‌ရေကိုထည့်လိုက်ပါ။ ဟင်းရည်များဆူလျှင် ပြင်ဆင်ထားသော ငါးကိုထည့်ပြီး (၁၀)မိနစ်ခန့်ချက်ပြီနောက် ငရုတ်သီး၊ စပါးလင်၊ ရှမ်းနံနံများကို အိုးထဲထည့်ပြီးရောလိုက်လျှင် အရသာကောင်းသော မာလာငါး စားသုံးနိုင်ပါသည်။ ဂဏန်းပြုလုပ်နည်း - အိုးထဲတွင်ဆီကိုထမင်းစားဇွန်း (၅)ဇွန်းထည့်ပါ။ ဆီအိုးဆူလျှင် ကြက်သွန်ဖြူ၊ ကြက်သွန်နီ၊ ဂျင်း၊ စပါးလင်များကိုထည့်ပြီးကြော်ပါ။ ပြီးလျှင်ခရမ်းချဉ်သီး ကိုထည့်ပါ အဆာပလာကျက်လျှင် ဟော့ပေါ့အနှစ်ထုပ်နှင့်အမှုန့်ထုပ်တို့ကို ဖောက်ပြီး(၁)ဝက်ခန့်ရှိသောအနှစ်နှင့်အမှုန့်တို့ကို သမအောင်ရောပြီးလျှင် ပြင်ဆင်ထားသောဂဏန်ကို အိုးထဲထည့်ပြီး ခဏမွှေကြော်ပါ။ ထမင်းပန်းကန်တစ်လုံးမပြည့်သော ရေကိုထည့်ပြီးလျှင် အိုးအဖုံးကိုဖုံးပြီး (၁၀)မိနစ်ခန့် ချက်ပြီးနောက် ငရုတ်သီး၊ ရှမ်းနံနံများကို အိုးထဲထည့်ပြီးခဏရောမွှေလိုက်လျှင် အရသာကောင်းသော ဂဏန်းချက်စားသုံးနိုင်ပါသည်။
  • ထားသိုပုံအညွှန်း - အခန်းအပူချိန် နေရောင်ခြည်နှင့်တိုက်ရိုက် မထိတွေ့သည့်နေရာတွင်ထားပါ။ ရေခဲသေတ္တာထဲသိမ်းလျှင်ပိုကောင်းသည်။
  • ဓာတ်မတည့်မှုလမ်းညွှန် - ပါဝင်ပစ္စည်းများနှင့်ဓါတ်မတည်သူ သတိထားရှောင်ကြဉ်၍ စားသုံးရန်
  • မူရင်းထုတ်လုပ်သည့်နိုင်ငံ - မြန်မာ