text.skipToContent text.skipToNavigation
Dr Oetker Plain Flour 900G
Dr Oetker Plain Flour 900G ID: cmhl_1000000334315_1
Sold by CMHL
  • Dr Oetker Plain Flour 900G
  • Dr Oetker Plain Flour 900G
9,700 Ks

1
မြို့နယ် ဖြည့်သွင်းပါ
ဖြည့်သွင်းရန်

  • ဂျုံမှုန့်
  • အလေးချိန် - ၉၀၀ ဂရမ်
  • ပါဝင်သောပစ္စည်းများ - ဂျုံမှုန့် (အရောင်မချွတ်ထားသော)၊ ဗီတာမင် B1၊ B2၊ B3 နှင့် သံဓာတ်နှင့် အစားအစာ ဖြည့်စွက်ပစ္စည်းများသည် အပင် သို့မဟုတ် ဓာတုမူရင်းဖြစ်သည်။ နို့ထွက်ပစ္စည်း ပါနိုင်သည်။
  • အာဟာရဆိုင်ရာအချက်များ - တစ်ခါစားစာ - ၁၀၀ ဂရမ်၊ တစ်ထုပ်လျှင်စားနိုင်သော အရေအတွက် - ၉၊ ၁၀၀ ဂရမ် တစ်ခါစား၊ စွမ်းအင် ၃၆၁ ကီလိုကယ်လိုရီ ၃၆၁ ကီလိုကယ်လိုရီ၊ (၁၅၁၆ ကီလိုဂျိုးလ်) (၁၅၁၆ ကီလိုဂျိုးလ်)၊ ကဆီဓာတ် ၇၆.၄ ဂရမ် ၇၆.၄ ဂရမ်၊ ပရိုတင်း ၁၀.၇ ဂရမ် ၁၀.၇ ဂရမ်၊ အဆီ ၁.၄ ဂရမ် ၁.၄ ဂရမ်
  • ချက်ပြုတ်ပုံအညွှန်း - ၁။ ကြက်ဥ၊သကြား၊နှင့် ဘဲဥများကို ရောမွှေထားသော ဇလုံတစ်ခုထဲတွင် ထည့်ပါ။ မုန့်သားဖြူလာသည်အထိ အရှိန်အမြင့်ဆုံးဖြင့် ရောမွှေပါ။ ၂။ နွားနို့၊ ရိုးရိုးဂျုံမှုန့်၊ မုန့်ဖုတ်အမှုန့် နှင့် vanilla essence တို့ကို မုန့်သားကောင်းလာသည်အထိ မွှေပြီး အရှိန်အနည်းငယ်ဖြင့် ရောမွှေပါ။ ၃။ မုန့်ဖုတ်ဆိုဒါကို ပန်းကန်လုံး 5 လုံးခွဲပါ။ ကြိုက်နှစ်သက်ရာအရောင်ကို ပန်းကန်လုံးအမျိုးမျိုးတွင် ထည့်ပြီး ကောင်းစွာရောမွှေပါ။ ၄။ မတူညီသောကိတ်မုန့်ညှစ်ပိုက်များထဲသို့ မုန့်ဖုတ်ထည့်ပါ- မုန့်ဖုတ်ခွက်ကို စက္ကူခွက်များ (3/4 အပြည့်) ထဲသို့ အရောင်အမျိုးမျိုးဖြင့် ပိုက်ထည့်ခြင်းဖြင့် အပေါ်မှ အစက်များအဖြစ် ညှစ်ပါ။ ၅. မီးအပူရှိန် နည်းနည်း/ အလယ်အလတ်ဖြင့် ၁၀-၁၅ မိနစ် သို့မဟုတ် ကျက်သည်အထိ ပေါင်းပါ။
  • ထားသိုပုံအညွှန်း - နေရောင်ခြည်၊ အပူနှင့် ဝေးသော၊ အေး၍ခြောက်သွေ့သော နေရာတွင်ထားပါ။
  • မူရင်းထုတ်လုပ်သည့်နိုင်ငံ - မလေးရှား