- အထုပ်သေး ၁၀ ထုပ်
- ပါဝင်သောပစ္စည်းများ - ပဲပိစပ်၊ ဆား
- အာဟာရဆိုင်ရာအချက်များ - ပရိုတင်း (%) - ၈.၅၉၊ အဆီ (%) - ၀.၇၂၊ အမျှင်ဓာတ် (%) - ၁.၀၅၊ Ash (%) - ၄.၁၆၊ အစိုဓာတ် (%) - ၃၇.၀။
- ချက်ပြုတ်ပုံအညွှန်း - မိမိကြိုက်နှစ်သက်သောအရာနှင့် တွဲဖက်၍ သင့်တော်သလို စားသုံးနိုင်သည်။
- ထားသိုပုံအညွှန်း - အေး၍ခြောက်သွေ့သောနေရာတွင်ထားပါ။
- မူရင်းထုတ်လုပ်သည့်နိုင်ငံ - မြန်မာ