- အလေးချိန် - ၄၅ဂရမ်
- ထုတ်လုပ်သည့်နိုင်ငံ - မြန်မာ
- ထားသိုပုံအညွှန်း - အေး၍ခြောက်သွေ့သောနေရာတွင်ထားပါ။ နေရောင်ခြည်နှင့်တိုက်ရိုက် ထိတွေ့သောနေရာနှင့် အပူချိန်မြင့်မားသောနေရာများတွင် မထားပါနှင့်။
- ပါဝင်ပစ္စည်းများ - ဆန်(၄၄.၃%)၊ ပဲနီလေး(၄၄.၃%)၊ ဟင်းသီးဟင်းရွက်ဆီ(၃.၇%)၊ ဟင်းသီးဟင်းရွက်မှုန့်(၃.၃%)၊ ဆား(၂.၂%)၊ ကြက်သွန်ဖြူကြော်(၂.၂%)။
- စားသုံးပုံအညွှန်း - ဆန်ပြုတ်အမှုန့်ကို အိုးထဲထည့်ပြီး ရေ ၃၀၀ မီလီလီတာ လောင်းထည့်ပါ။ မီးဖိုပေါ်တင်ပြီး ဆူပွက်သည်အထိမွှေပေးပါ။ မီးဖိုပေါ်တွင် ၃-၅ မိနစ်ခန့် ဆက်လက်မွှေပေးပါ။ မိမိကြိုက်နှစ်သက်သော အပျစ်အကျဲကိုကြည့်ပြီး အရသာရှိသော ဆန်ပြုတ်ကို စားသုံးနိုင်ပါသည်။
- အသိပေးချက် - သတ်မှတ်ရက်အတွင်းသာ စားသုံးပါ။
- ဓာတ်မတည့်မှုလမ်းညွှန် - ပါဝင်ပစ္စည်းနှင့် ဓာတ်မတည့်သူများ ချင့်ချိန်စားသုံးပါ။