- အလေးချိန် - ၂၅၀ဂရမ်
- ထုတ်လုပ်သည့်နိုင်ငံ - မြန်မာ
- ပါဝင်ပစ္စည်း - ပုစွန်အသား၊ ရေ၊ ဆား။
- ချက်ပြုတ်ပုံအညွှန်း - ပုစွန်ကို မိမိကြိုက်နှစ်သက်ရာနှင့်ကြိုက်နှစ်သက်သလိုချက်ပြုတ်နိုင်ပါသည်။ အရည်ပျော်ပြီးမှသုံးစွဲရန်နှင့်အရည်ပျော်ပြီးပါက ပြန်လည်မအေးခဲရန်။
- ထားသိုပုံအညွှန်း - အသုံးမပြုခင် -၁၈°C ဖြင့် ရေခဲသေတ္တာထဲတွင် သိမ်းဆည်းပါ။
- ဓာတ်မတည့်မှုလမ်းညွှန် - ပင်လယ်စာနှင့်ဓာတ်မတည့်သူများစားသုံးရန်မသင့်။
- အာဟာရဆိုင်ရာအချက်များ - (၁၀၀ဂရမ်)၊ အစိုဓာတ်၊ အသားဓာတ်၊ အဆီဓာတ်၊ Ash၊ ဆားဓာတ်။